Skip to main content

Dataverzameling

Onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en Fysiotopics. Keurmerk fysiotherapie en Fysiotopics staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit van fysiotherapeutische zorg! De fysiotherapeuten binnen deze praktijk zijn continu bezig met leren en verbeteren om u van de best mogelijke zorg te blijven voorzien.

Om het proces van leren en verbeteren te ondersteunen krijgt de Keurmerk fysiotherapeut zogenaamde ‘feedback informatie’. Uw fysiotherapeut kan met deze informatie zelf zien hoe hij functioneert én kan zich vergelijken met andere fysiotherapeuten. Deze informatie is essentieel om goed inzicht en begrip te krijgen in het eigen functioneren als fysiotherapeut. Hierdoor kan de therapeut zijn eigen functioneren voortdurend verbeteren.

Uw fysiotherapeut krijgt deze informatie door middel van dataverzameling, onderzoek en analyse van data. Deze data komen uit de patiëntendossiers, kortom: het zijn onder andere uw behandelgegevens. Deze data zijn anoniem, medische gegevens worden niet gedeeld. Alleen de data, bijvoorbeeld aantal behandelingen en behandelcode worden gebruikt zonder dat deze terug te leiden zijn na u.

De dataverzameling wordt continu getoetst aan de laatste AVG Wetgeving en de praktijk bezit ook een AVG verklaring. Dit houdt in dat uw persoonlijke gegevens nooit herleidbaar zijn naar u als patiënt en uw privacy geborgd is. Indien u desondanks bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens, kunt u dit laten weten aan uw fysiotherapeut; in dat geval worden uw gegevens niet opgenomen in de dataverzameling.

Wilt u meer weten over het Keurmerk Fysiotherapie of Fysiotopics? Kijk dan op keurmerkfysiotherapie.nl of fysiotopics.nl.

Fysiotherapie van Berkel - FysioTopics
Fysiotherapie van Berkel - Keurmerk Fystiotherapie